Skip to content

Gebruikte extruder bij Plastima Used Machinery

Gebruikte extruder

Voor tweedehands extrusie machines bent u bij Plastima Used Machinery aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met gebruikte extruders en kunnen u van degelijk advies voorzien omtrent extruderen. U kunt hierbij denken aan een gebruikte industriële extruder, die grote doorzetten kan verwerken. Ook kunt u bij Plastima Used Machinery een gebruikte lab extruder kopen. Deze zijn ontwikkeld voor kleinere doorzetten of voor research en development.

Plastima Used Machinery levert tweedehands extrusie onderdelen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor extrusielijnen. Denk aan zaken als een extruder schroef, extruder cilinder of andere randapparatuur.

Gebruikte extruder bij PUM:

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

Wij werken exclusief samen met Hans WeberCollin Lab & Pilot Solutions en IDE.

WeberCollin

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Gebruikte extruder

Extrusie is de meest voorkomende techniek binnen de kunststofverwerkende industrie. Grondstof in de vorm van granulaat, poeder, maalgoed of andere vormen wordt toegevoerd aan de schroef of schroeven, waarmee het vervolgens door warmte en dispersie wordt opgesmolten en door een extrusiekop of matrijs wordt geforceerd. Buizen, profielen, folies en 3D-filamenten zijn algemeen bekende producten die worden gefabriceerd door middel van extrusie.