Skip to content

KraussMaffei 90-26-P

KraussMaffei 90-26-P

Deze extruder van Kraussmaffei staat sinds 2019 bij Plastima Used Machinery in de machineopslag. De machine komt uit 2007 en heeft relatief weinig werkuren voor zijn leeftijd. 

  –   Merk: Kraussmaffei

  –   Model: KMD 90-26-P

  –   Bouwjaar: 2007

  –  Tweeschroeven extruder

  –   Schroef  Ø: 90mm

  –   Werkuren: N.B.

Over Kraussmaffei

KraussMaffei is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van machines en systemen voor de productie en verwerking van kunststoffen en rubber. Het merk staat voor geavanceerde technologieën – al meer dan 180 jaar. Hun dienstenaanbod omvat alle gebieden van spuitgietmachines, extrusietechnologie en reactieprocesmachines. Dit geeft KraussMaffei een uniek verkoopargument in de branche. Met de hoge innovatiekracht van hun gestandaardiseerde en individuele product-, proces-, digitale en serviceoplossingen kunnen ze klanten blijvende toegevoegde waarde garanderen over de gehele waardetoevoegende keten.

Het assortiment van producten en diensten stelt Kraussmaffei in staat om klanten in vele sectoren te bedienen, waaronder de automobiel-, verpakkings-, medische en bouwsector, evenals fabrikanten van elektrische en elektronische producten en huishoudelijke apparaten. KraussMaffei heeft wereldwijd ongeveer 4.700 mensen in dienst. Met meer dan 30 dochterondernemingen en meer dan 10 productievestigingen, evenals ongeveer 570 handels- en servicepartners, zijn ze internationaal vertegenwoordigd dicht bij onze klanten. Het hoofdkantoor is sinds 1838 in München gevestigd.

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

U vindt alleen toonaangevende merken bij PUM.

r-16-04-03-07-stanzzelle-insignia

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL