Skip to content

WEBER DS 11

WEBER DS 11

Deze extruder van Weber staat bij Plastima Used Machinery in de machineopslag. De machine komt uit 1996 en heeft een normaal aantal werkuren voor zijn leeftijd. 

  –   Merk: Hans Weber GmbH

  –   Model: DS 11

  –   Bouwjaar: 1996

  –   Schroef  Ø: 107mm

  –   Werkuren: 59.783

Over Weber

Al bijna 100 jaar streeft WEBER, een familiale kmo, naar perfectie in de machinebouw en trekt klanten aan uit over de hele wereld met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Innovatie, kwaliteit en partnerschap – deze woorden vatten onze waarden, missieverklaring samen en maken deel uit van hun filosofie.

 

Als fabrikant van extrudertechnologie en hout- en metaalslijpmachines combineren ze bij WEBER vakkennis met innovatieve technologieën. Ze kennen de doelmarkten door en door en doen altijd marktonderzoek, zodat ze op de hoogte kunnen blijven de laatste trends met nieuwe oplossingen die efficiëntie en innovatie belichamen. Kwaliteit betekent voor Weber niet alleen op korte termijn klanten aantrekken; het betekent keer op keer indruk op ze maken. Dit omvat zowel de duurzaamheid van hun producten als een duurzame aanpak en betrouwbare dienstverlening.

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

Wij werken exclusief samen met Hans Weber GmbH.

Weber

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL