Skip to content

Bij Plastima Used Machinery hebben we altijd gebruikte kunststofmachines op voorraad van gerenommeerde merken in de kunststofindustrie als Hans Weber, COLLIN Lab & Pilot Solutions, Dr. Boy, KrausMaffei, Zerma, IDE en nog veel meer!

Onze gebruikte kunststofmachines zijn toe te passen in veel technieken binnen de plasticindustrie. Zo hebben we gebruikte spuitgietmachines, gebruikte extruders, gebruikte plastic recycling machines, gebruikte R&D machines, gebruikte koeling machines, maar ook andere toepassingen voor tweedehands plastic machines.

Hier kunt u vinden waar u naar op zoek bent, vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij ondersteunen u graag bij het vinden van de juiste gebruikte kunststofmachines in de markt!

Alle gebruikte kunststofmachines

Voor alle gebruikte kunststof machines in de kunststoffenindustrie is veel kennis vereist over de betreffende specialismes. Om die reden heeft Plastima Used Machinery de kennis over tweedehands plastic machines jarenlang in huis. Denk aan o.a. gebruikte injection molding machines, tweedehands plastic recycling machines, tweedehands extruders en gebruikte randapparatuur voor de plasticindustrie. Alle gebruikte kunststofmachines van Plastima Used Machinery komen van gerenommeerde namen uit de kunststoffenindustrie. 

Alle machines bij PUM:

icon for used extruder

Extrusie

icoon voor gebruikte spuitgietmachine

Spuitgieten

Recycling

Research & Development

icon for research and development on used plastic machines

Randapparatuur

icon for cooling on used plastic machines

Koeling

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie, recycling en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

Wij werken alleen met gerenommeerde merken uit de industrie. 

Collin

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Kunststof kent vele verschillende vormen en samenstellingen. Een voorbeeld is: plastic rietjes, plastic wijnglazen, plastic verpakkingen, plastic flessen en plastic tassen. Specialismes van Plastima Used Machinery zijn extrusie en spuitgieten. Zodoende wordt op onze gebruikte tweedehands plastic extruders veelal materialen als polypropyleen en polyethyleen verwerkt. In de kunststoffenindustrie worden er veel spuitgietmachines gebruikt. Met deze productietechniek wordt een polymeer in een matrijs gespoten. Ook voor het recyclen van kunststofafval heeft Plastima Used Machinery verschillende tweedehands machines voor plastic recycling.  Alle gebruikte kunststofmachines van Plastima Used Machinery komen van gerenommeerde namen in de markt.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor extrusielijnen. Denk aan zaken als een extruder schroef, extruder cilinder of andere randapparatuur. Plastima Used Machinery levert tweedehands extrusie onderdelen los of wanneer u een gebruikte extruder koopt. Wij zijn exclusieve partner van Dr. Boy in de Benelux. Zo kan Plastima een op maat gemaakt advies presenteren, welke aansluit op de wensen en behoeften omtrent het productieproces. Ook voor service, onderhoud, onderdelen en op maat gemaakte concepten bent u hier aan het goede adres. Voor het recyclen van kunststofafval heeft Plastima Used Machinery verschillende tweedehands machines voor plastic recycling. Een aantal voorbeelden van recyclebare polymeren: plastic rietjes, plastic wijnglazen, plastic verpakkingen en -foliën, plastic flessen en plastic tassen.