Skip to content

Gebruikte plastic recycling machine bij Plastima Used Machinery

Gebruikte plastic recycling machine

Voor het recyclen van kunststofafval heeft Plastima Used Machinery verschillende tweedehands machines voor plastic recycling. Een aantal voorbeelden van recyclebare polymeren: plastic rietjes, plastic wijnglazen, plastic verpakkingen en -foliën, plastic flessen en plastic tassen. Plastima Used Machinery heeft doorgaans een interessante collectie aan gebruikte plastic recycling machines en gebruikte plastic shredders in voorraad. Ook voor het recyclen van kunststofafval heeft Plastima Used Machinery verschillende gebruikte plastic recycling machines staan. Uiteraard nodigen wij u graag uit om deze voorraad te komen bezichtigen aan ons hoofdkantoor in Breda.

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

22 Top merken, toonaangevend in de markt.

gebruikte_plastic_recycling_machine

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Gebruikte plastic recycling machine

Overal om ons heen is plastic. Van plastic frisdrankflessen en plastic boodschappentassen tot uw plastic identiteitskaart: we zien en gebruiken elke dag plastic. Veel van dit plastic is afkomstig van materialen zoals petrochemische stoffen. Plastic kan zwerfvuil en vervuiling in het milieu veroorzaken. Het is dus verstandig om plastic te hergebruiken en opnieuw te verwerken om verspilling te voorkomen. Daarom is recycling van plastic op gebruikte plastic recycling machines een duurzame optie bij de productie van plastic.

Plasticrecycling is de methode waarbij afvalplastic wordt ingezameld en opnieuw wordt omgezet in nieuwe en nuttige plastic producten. De wereld produceert en gebruikt meer dan een triljoen pond plastic materiaal. Plastic recycling zorgt ervoor dat deze enorme hoeveelheid plastic niet verloren gaat. In plaats daarvan kunnen de materialen opnieuw worden verwerkt tot andere producten. Het meest duurzame is om dit op een gebruikte plastic recycling machine te doen.