Skip to content

Gebruikte R&D machines bij Plastima Used Machinery

Gebruikte R&D machines

Voor gebruikte R&D machines in de kunststoffenindustrie, bent u bij Plastima Used Machinery aan het juiste adres. Polyethyleen en polypropyleen zijn de twee kunststoffen met het grootste volume, die beide vaak worden gebruikt in verpakkingen voor eenmalig gebruik.  In volume is de op een na grootste in verpakkingen gebruikte kunststof polyethyleentereftalaat (PET), dat wordt gebruikt in drankflessen en doorzichtige verpakkingen. Voor gebruikte walswerken, gebruikte (platen) persen en andere gebruikte R&D machines nodigen wij u graag uit een kijkje te nemen bij onze voorraad in Breda. 

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

22 Top merken, toonaangevend in de markt.

gebruikte-randapparatuur pers_voor_gebruikte_R&D_machines Gebruikte koelers

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Gebruikte R&D machines

Polyethyleen wordt gebruikt als hars met een hoge dichtheid voor harde toepassingen zoals melk- en wasmiddelflessen, maar ook als flexibele folie. Zakken en folies zijn van polyethyleen met hoge, lage of lineair-lage dichtheid. Studies blijven aantonen dat de totale milieu-impact van plastic zakken veel kleiner is dan die van alternatieven. Als ze op de juiste manier worden verwijderd en uit het milieu gehouden, is plastic voor veel toepassingen de beste keuze.

Het gebruik van plastic is gebaseerd op dwingende eigenschappen.  Het is flexibel, robuust, gaat lang mee en is niet duur. De plasticindustrie reageert, zoals het altijd doet, met technologie.  De industrie gaat verschillende richtingen uit en probeert een verscheidenheid aan oplossingen om de impact van plastic op de planeet te verminderen.  De inspanningen van de industrie om de impact te verminderen vallen in drie grote categorieën uiteen: minder gebruiken, meer recycleren en de impact verminderen van wat naar het milieu ontsnapt.