Skip to content

Gebruikte spuitgietmachine bij Plastima Used Machinery

Gebruikte spuitgietmachine

In de kunststoffenindustrie wordt vaak gekozen voor een gebruikte spuitgietmachine. Bij Plastima Used Machinery hebben we altijd een gebruikte spuitgietmachine op voorraad. Deze spuitgietmachines voor kunststoffen variëren van gebruikte kleine tafelmodellen spuitgietmachines tot een grote gebruikte productiespuitgietmachine. Een tweedehands spuitgietmachine kan uw veel financiële voordelen opleveren: u betaalt niet de nieuwprijs maar maakt wel gebruik van de beste technieken.

Kortom, met spuitgieten wordt kunststof dat aangevoerd wordt als granulaat of poeder, gesmolten tot een massa en wordt deze onder hoge druk ingespoten in een matrijs waarvan de holte de vorm is van het gewenste product. Door afkoeling stolt de kunststof en krijgt men het gewenste product. Spuitgieten is een van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor kunststof onderdelen.

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

Wij werken exclusief samen met Dr. BOY.

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Gebruikte spuitgietmachine

Gebruikte spuitgietmachines bij Plastima Used Machinery. Plastima Used Machinery is exclusieve partner van Dr. Boy in de Benelux. Zo kan Plastima Used Machinery een op maat gemaakt advies presenteren, welke aansluit op de wensen en behoeften omtrent het productieproces. Ook voor service, onderhoud, onderdelen en op maat gemaakte concepten bent u hier aan het goede adres. Sinds 2012 is Plastima exclusief dealer voor Dr. Boy in de Benelux. Daartoe is de businessunit BOY Benelux opgericht, met een eigen sales & serviceteam van acht medewerkers werkzaam in Breda, Nederland. Dit team staat altijd gereed om uw vragen omtrent Dr. Boy te beantwoorden!