Skip to content
Over ons

Het bedrijf

Plastima Used Machinery (P.U.M.), een cruciaal onderdeel van de gerenommeerde Plastima Group sinds 1954, blinkt uit in haar kennis en ervaring in de verkoop en onderhoud van machines bestemd voor de kunststofindustrie.

Bij P.U.M. richten wij ons op het leveren van hoogkwalitatieve, tweedehands machines speciaal ontworpen voor de kunststofverwerkende branche, met een primaire focus op de West-Europese markt. Dankzij onze hechte banden met toonaangevende partners, zijn wij in staat om klanten wereldwijd tweedehands machines aan te bieden die uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding. Deze machines worden volledig nagekeken en gereviseerd, maar kunnen ook ‘zoals ze zijn’ verkocht worden tegen een uiterst voordelige prijs, afhankelijk van de wensen van de klant.

Verken ons aanbod aan tweedehands machines op onze productpagina’s, of neem voor meer details contact op met ons deskundig team. Bij P.U.M. zijn wij toegewijd om u uitmuntende service te verlenen!

Een afbeelding van de geschiedenis van Plastima

Eigen magazijn

In Breda, Nederland, beschikken we over een eigen magazijn met een geïntegreerde werkplaats. Dit faciliteert de droge en verwarmde opslag van onze machines. Bovendien voert een van onze vakkundige technici onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan de machines in onze goed uitgeruste werkplaats.

Service

Plastima Breda BV werd in 1954 opgericht en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de kunststofverwerkende industrie. Wij voeren al bijna 70 jaar met passie een onderneming waarin drie generaties werkzaam zijn. Een mooie historie waar we trots op zijn. 

een afbeelding van de Plastima bus met het Plastima icoon-logo
het logo van Plastima group met de iconen eronder

Specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel extrusie, recycling als spuitgieten.