Skip to content
Over ons

Het bedrijf

PUM, Plastima Used Machinery, is onderdeel van het gerenommeerde bedrijf Plastima Breda B.V., dat is opgericht in 1954 en een uitstekende staat van dienst heeft op het gebied van sales en service van machines voor de kunststofverwerkende industrie.

PUM is professioneel opgezet om, met name in West-Europa, kwalitatief goede gebruikte machines voor de kunststofverwerkende industrie in te kopen. Doordat wij nauw samenwerken met een aantal gerenommeerde partners, kunnen wij onze klanten over de hele wereld altijd “The best value for money” gebruikte machines aanbieden. Gereviseerd wanneer nodig of op verzoek van de klant of direct verkopen ‘as is’ tegen de laagste prijs.

Kom meer te weten over onze gebruikte machines op de productpagina’s of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

serviceteam in front of Plastima van

Service

Plastima Breda BV werd in 1954 opgericht en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de kunststofverwerkende industrie. Wij voeren al bijna 70 jaar met passie een onderneming waarin drie generaties werkzaam zijn. Een mooie historie waar we trots op zijn. 

Specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel extrusie als spuitgieten.

We bring it together
- since 1954