Skip to content

Blackfriars Engineering Maalmolen

Blackfriars Engineering Maalmolen

Deze maalmolen van Blackfriars Engineering staat sinds 2017 bij Plastima Used Machinery in de machineopslag. De machine komt uit 1988 en heeft relatief weinig werkuren voor zijn leeftijd. 

  –   Merk: Blackfriars Engineering

  –   Model: 51/56

  –   Bouwjaar: 1988

  –   Werkuren: N.B.

Over Rapid

Met meer dan 75 jaar ervaring in het recyclen van plastic afval, is Rapid een wereldleider in de ontwikkeling, productie en marketing van granulatoren. De granulatoren zijn gebouwd volgens hoge normen om klanten de zekerheid te geven van een optimale levenscycluseconomie, een betere granulaatkwaliteit, gemakkelijker toegang tot machinecomponenten en een veiligere werkomgeving.

De centrale productieoperatie draagt hieraan bij. Doordat alles onder één dak gebeurt, zijn machines en componenten goed bereikbaar, communiceren verschillende afdelingen makkelijk en kunnen wijzigingen efficiënt doorgevoerd worden. Bovendien kan Rapid de productspecificaties en kwaliteit strak in de hand houden. Dankzij deze factoren kan de ontwikkeling van granulatoren hand in hand gaan met productieverbeteringen, waardoor we snel kunnen reageren op de eisen van de klant en ons voorop kunnen houden in ons vakgebied.

Over ons

Waarom PUM uw partner is.

Jarenlange ervaring

Met extrusie en spuitgieten als specialisme.

De beste merken

Wij werken exclusief samen met Collin Lab & Solutions

360_01

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Contact- informatie

Neem contact met ons op

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima-used-machinery.com

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL