Skip to content
Service & onderhoud

Uw servicepartner

Het Plastima serviceteam staat altijd voor u klaar om een op maat gemaakte oplossing te vinden voor uw onderhoudswensen. Onze monteurs hebben jarenlange specialistische kennis van zowel Dr. Boy, Dr. Collin als Herrmann Ultraschall machines en helpen u graag verder. 

Bij Plastima weten we dat het cruciaal is om uw machines goed te onderhouden. Op deze manier kunt u kwaliteit garanderen én stilstand minimaliseren. 

Onderhoud afnemen bij Plastima kan in de vorm die voor u het meest prettig is; we kunnen op afroepbasis probleemoplossing uitvoeren. Ook periodiek onderhoud is op afroepbasis af te nemen. Tevens bestaat er de mogelijkheid een servicecontract bij Plastima af te sluiten. Hierdoor haalt het maximale uit uw machinepark!

 
Een afbeelding van de Plastima Bus

Gewoon een vraag, of komt u er niet uit?

WE ARE HERE FOR YOU.

Start een WhatsApp-gesprek met het serviceteam van Plastima. Hier kunt u al uw vragen, foto’s en bevindingen met ons delen. 

Een illustratie voor het plastima Service team met de tekst WE ARE HERE TO HELP

Het Plastima
servicecontract

Helemaal nieuw: het Plastima servicecontract! Wilt u meer zekerheid met betrekking tot onderhoud? Dan is het Plastima servicecontract echt wat voor u. We voeren jaarlijks periodiek onderhoud uit om uw machine preventief te onderhouden met onze ‘Professional check-up’. 

Komt uw machine toch stil te staan? Dan garanderen we voor klanten met een Plastima servicecontract snellere reactietijden én voorrang in de planning. Ook krijgt u bij stilstand korting op onderhoud tijdens interventie.

 

Wilt u meer informatie over periodiek onderhoud bij Plastima? Klik dan hier om de brochure te downloaden of neem direct contact met ons op. 

 
Een afbeelding van voor het Service plan

Periodiek onderhoud

Plastima weet dat het preventief onderhouden van uw machines een absoluut vereiste is. We hebben checklists voor alle BOY en Collin machines, we kalibreren de machine (als u dit relevant vindt) en we houden de planning bij voor het gewenste onderhoudsinterval!

Een servicecontract is niet voor iedereen de uitkomst. Wilt u toch periodiek onderhoud afnemen en dit één maand van tevoren vastleggen? Dan kunt u nu profiteren van financiële voordelen.

Service

In 2012 heeft Plastima Breda haar service afdeling opgericht. Die is inmiddels uitgegroeid tot een team van twee gedreven en geschoolde service engineers, ondersteund door een ervaren service manager. Voorzien van de juiste gereedschappen en up-to-date kennis van onze apparatuur, staan zij te allen tijde klaar om u bij uw problemen te ondersteunen. 

 

Met onze service afdeling kunnen wij al onze klanten in de gehele Benelux voorzien van service en onderhoud. Wij beschikken over ons eigen magazijn en hebben voor de Dr. Boy machines een uitgebreide voorraad onderdelen. 

een afbeelding van de Plastima bus met het Plastima icoon-logo

Onderhoud
specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel service als onderhoud.

We bring it together
- since 1954